Vila Crinilor Background

Regulile casei

Tarife suplimentare

 1. Pentru copii cu vârsta până la 6 ani nu se achită supliment de cazare.
 2. Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani cazaţi în cameră dublă cu parinţii se achită 25% din preţul camerei fără pat suplimentar.

Condiţii generale

 1. Camera single este camera în care este cazată o singură persoană. Dacă se cazează 1 adult + 1 copil se consideră cameră dublă.
 2. Pentru siguranţa rezervării se va plăti un avans de minim 50% din valoarea serviciilor de cazare în termen de 3 zile de la solicitarea rezervării, diferenţa de 50% urmând a se plăti înainte de sosire sau la sosire la recepţie (cash sau cu cardul).
 3. Odată cu rezervarea trebuie specificat numărul de persoane care se cazează în cameră (max. 2 adulţi + max.1 copil). Prezenţa copiilor trebuie anunţată, inclusiv vârsta lor pentru a se achita contavaloarea serviciilor turistice. Nerespectarea acestei condiţii duce la anularea rezarvării şi pierderea avansului.
 4. Din momentul efectuării plaţii avansului rezervarea este garantată.În caz de neplată, rezervarea se anulează din oficiu.
 5. Plata avansului se face prin virament bancar sau foaie de vărsământ. Contul şi datele bancare se vor primi la solicitarea rezervării.
 6. Cazarea în vila se face începând cu ora 14.00, la recepţie, prezentând actele de identitate şi certificat naştere copii pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Din momentul preluării cheii de la recepţie, turistul răspunde pentru camera rezervată. Eliberarea camerei se face până la ora 12.00 a zilei de plecare.
 7. În cazul în care turistul nu poate să onoreze rezervarea solicitată, acesta poate cesiona rezervarea unei terţe persoane, cu obligativitatea de a anunţa cu cel puţin 7 zile înainte de sosire.
 8. Totodata turistul este rugat să confirme rezervarea printru-un apel la nr. 0728703703 cu 1 zi înainte de începerea sejurului. În caz contrar camerele nu vor fi reţinute.
 9. Renunţarea la rezervare: în caz de forţă majoră (conform legii), se va face restituirea integrală a sumelor plătite sau la solicitarea turistului se poate modifica data de începere a sejurului dacă sunt locuri disponibile.
 10. În caz de renunţare din motive care nu ţin de forţă majoră conform legii, nu se va face despăgubirea sumelor achitate în avans, parţial sau integral.

Regulament de ordine interioară

Regulamentul de ordine interioara şi normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele funcţionării unităţii noastre de cazare în condiţii civilizate şi conform normelor legale. Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta vilei. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în vilă şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la îndeplinire aceste dorinţe în aşa fel încât să reveniţi la noi cu plăcere de nenumarate ori, vă rugăm să respectaţi următoarele reguli de ordine interioară:

Reguli generale

 1. Perioada cuprinsă între orele 22:00 si 08:00 este considerată perioadă de odihnă şi linişte. Vă rugăm să respectaţi orele de odihnă.
 2. Să nu deterioraţi obiectele din dotarea unitaţii. În caz contrar turistul datorează unitaţii de cazare suma egală cu valoarea obiectului deteriorat şi manopera.
 3. Să anunţaţi cât mai repede posibil orice defecţiune a aparatelor sau instalaţiilor din dotare.Este interzisă repararea acestora de către dumneavoastră.
 4. Să nu deranjaţi liniştea celorlalţi turişti dacă din motive obiective sosiţi în vilă dupa ora 22.00.
 5. Să nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi. Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastră. De asemenea nu suntem răspunzatori pentru accidentele produse din cauza folosirii necorespunzătoare a obiectelor din dotarea vilei.
 6. Este interzis accesul cu consumatori electrici mari (reşouri, radiatoare, fierbatoare etc.)
 7. Nu se acceptă animale de companie decât cu aprobarea administratorului.
 8. Este interzis fumatul în camere şi în celelalte spaţii ale vilei, cu excepţia curţii şi spaţiilor amenajate.
 9. Este interzisă aruncarea mucurilor de ţigară în alte locuri decât cele prevăzute cu scrumiere.
 10. Conform legislatiei române consumul sau comercializarea de substanţe halucinogene sau psihotrope este interzis.
 11. Gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la recepţie, sau în coşurile de gunoi amplasate în unitate.
 12. Vila este prevăzută cu sisteme de alarma şi supraveghere conform legii.
 13. După expirarea perioadei rezervate, predarea cheii la recepţie se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei.

Camere

 1. ESTE INTERZIS FUMATUL ÎN CAMERE! Pentru fumători există spaţii special amenajate.
 2. Este interzis consumul de seminţe şi alimente în camere. Consumul lor este permis doar in bucătărie si sala de mese
 3. Accesul în camere a unor persoane străine nu este posibil decât cu acordul administratorului.
 4. Accesul în camere a unor persoane străine nu este posibil decât cu acordul administratorului. În camere este interzisă organizarea de petreceri, nu se acceptă muzica la volum ridicat; excepţie fac grupurile care ocupă întreaga locaţie şi au aprobarea administratorului.
 5. Este interzisă folosirea prosoapelor şi lenjeriei pentru şters par vopsit, demacheat, curăţat încălţămintea, geamantanele, mesele, pardoseala, etc..Acestea se folosesc exclusiv pentru uz corporal.

Spaţiul comun (sala de mese)

 1. Perioada cuprinsă între orele 22:00 şi 08:00 este considerată perioadă de odihnă şi linişte. Vă rugăm să respectaţi orele de odihnă.
 2. În spaţiul comun se pot organiza petreceri numai cu aprobarea administratorului.

Bucătărie

 1. Bucătăria este disponibiliă tuturor clienţilor, în condiţii de autogospodărire.
 2. Bucătăria este destinată doar preparării mâncărurilor simple.
 3. Vă rugăm ca atunci când preparaţi alimente în bucătărie să ţineţi cont şi de ceilalţi turişti cazaţi.

Curte

 1. Să nu rupeţi plantele sau arbuştii din curtea vilei.
 2. Accesul în curte a unor persoane străine nu este posibil decât cu acordul administratorului.
 3. Muzica în curte este acceptată până la ora 22.00 doar de la aparatele din dotarea vilei, la un volum mic până la mediu pentru a nu deranja vecinii.
 4. Grătarul se poate face numai în spaţiul amenajat.
 5. NU se asigură lemn şi cărbuni pentru grătar.

Acest regulament vine în întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri.În cazul nerespectării uneia sau mai multor reguli, ne rezervăm dreptul de a acţiona conform legii pentru încălcarea proprietaţii private şi a lua măsurile cuvenite, fără a returna sumele achitate pentru cazare.

Vă mulţumim şi vă dorim un sejur reuşit în cadrul unitaţii noastre de cazare.

Înapoi la pagina principală.